Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 09:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 января 2016, 09:30

Під Києвом під час переслідування автомобіль з награбованим майном потрапив в ДТП - затримано рецидивіста з Бердичева

Бориспільські поліцейські, під час відпрацювання території дачних кооперативів Вишеньківської сільської ради, затримали «на гарячому» 32-річного крадія-рецидивіста, автомобіль якого був вщент заповнений награбованими речами.

До Бориспільського відділу поліції останнім часом почали надходити повідомлення від громадян про крадіжки з дачних будинків. Правоохоронці почали проводити відпрацювання територій дачних кооперативів, під час якого наряд поліції помітив чоловіка на автомобілі «Таврія», який вночі знаходився поблизу одного з дачних будинків. На вимогу поліцейських представитися чоловік сів до автомобіля та почав тікати. Правоохоронці почали переслідування. Невдовзі, зловмисник не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де працівники поліції і затримали його.

Під час огляду транспортного засобу зловмисника правоохоронці виявили мішки з електроінструментами, велосипедами, речами домашнього вжитку.

Встановлено, що 32-річного жителя міста Бердичів, Житомирської області, в 2012 році було затримано Бориспільськими правоохоронцями за скоєння аналогічних злочинів на території цих же дачних кооперативів. Тоді чоловіка було засуджено за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України до 4 років позбавлення волі. Нещодавно він умовно-достроково звільнився та одразу повернувся до вже звичного способу заробляння грошей.

На даний час правоохоронці встановлюють власників награбованого. Громадяни пишуть заяви до поліції та впізнають свої речі.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського відділу поліції ГУНП відкрито кримінальне впровадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо пред’явлення підозри та обрання міри запобіжного заходу чоловіку. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших злочинів. Досудове слідство триває.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...