Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 05:02
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 января 2016, 17:24

Увага! В школах Житомира продовжили карантин

Міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала тимчасово призупинити навчально-виховний процес в навчальних закладах міста Житомира на тиждень. Наступне засідання комісії призначене на 17.00 год 4 лютого.

«Ситуація щодо захворюваності населення м. Житомира на грип/ ГРВІ упродовж 4-го тижня 2016 року залишається напруженою. Перевищено розрахунковий пороговий рівень на 2,1%. Інтенсивний показник становить 95,8 при розрахунковому пороговому – 93,8 на 10 тисяч населення. На 4-му тижні поточного року зареєстровано по місту Житомиру 2574 випадки захворювання ГРВІ, в тому числі 363 - грипу», - повідомив начальник Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держсаепідслужби у Житомирській області Олександр Шпита.

Заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов звернувся до житомирян: «Звертаюся до усіх: якщо є планова необхідність відвідання лікувальних закладів – відкладіть, дочекаємося зменшення епідеміологічного порогу, і тоді можна вирішувати усі планові питання. А при перших ознаках захворювання, обов’язково звертайтеся до лікаря, оскільки усі летальні випадки були тому, що люди із запізненням зверталися за кваліфікованою медичною допомогою».

Комісія також рекомендувала обмежити проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів серед населення міста.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...