Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 февраля 2016, 23:48

Навчально-виховний процес у школах Житомира - призупинено до 13 лютого

З огляду на те, що рівень захворюваності населення міста Житомира на грип та ГРВІ залишається високим, міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала призупинити навчально-виховний процес у школах міста до 13 лютого.

«Рівень захворюваності населення м. Житомира на грип/ ГРВІ упродовж 5-го тижня 2016 року у порівнянні з 4-им тижнем дещо знизився. Показник захворюваності становить 90,9 при розрахунковому пороговому – 118,3 на 10 тисяч населення. На 5-му тижні поточного року зареєстровано по місту Житомиру 2442 випадки захворювання ГРВІ, в тому числі 351 - грипу», - повідомив начальник Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держсаепідслужби у Житомирській області Олександр Шпита.

Також О.Шпита зазначив, що рівень захворюваності серед дорослого населення знизилась на 4,8%, серед учнів загальноосвітніх шкіл – зросла на 10,2%.

У місті обмежено проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів серед населення міста. Продовжено також виконання усіх протиепідемічних заходів у лікувально-профілактичних, навчальних закладах, закладах культури, спорту та розважальних закладах.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...