Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 февраля 2016, 16:48

В страшній аварії загинуло троє жителів Житомирщини. ФОТО

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 11 лютого у Лугинському районі Житомирської області за участі легкового авто і «Газелі». Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження. Поліція звертається до водіїв із закликом зважати на дорожні умови й суворо дотримуватися заходів безпеки.

Близько 10 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на 167 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Літки Лугинського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля «Ауді», 49-річний житель Олевського району, рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Газеллю» під керуванням 57-річного коростенця.

Унаслідок ДТП обидва керманичі та 20-річний пасажир «Ауді» від отриманих поранень загинули на місці пригоди. Ще один 19-річний пасажир «Газелі» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

За попередніми версіями, до фатальної ДТП могли призвести окремі чинники, такі як неврахування водієм легковика складних дорожніх умов, недотримання безпечної швидкості руху та неналежний стан шин коліс автомобіля (передні – літні, задні – стерті).
В страшній аварії загинуло троє жителів Житомирщини. ФОТО

В страшній аварії загинуло троє жителів Житомирщини. ФОТО

Остаточно усі причини та обставини будуть встановлені у ході досудового розслідування, розпочатого за ч.3 ст.286 () Кримінального кодексу України.
Поліцейські звертаються до водіїв транспортних засобів: під час поїздок неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не перевищуйте безпечну швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь дистанції та правил паркування. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадам.

Відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.
За різкого погіршення погоди, по можливості, утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...