Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:57
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 февраля 2016, 23:30

У дворі однієї з багатоповерхівок Житомира спалахнув «Део Ланос»

11 лютого о 14:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Гошів Овруцького району.
До місця виклику негайно виїхали бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці встановили, що осередок займання знаходиться в кімнаті, де стоїть піч. Також в оселі спостерігалося незначне задимлення.

Зусиллями бійців ДСНС вже о 14:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:15 – ліквідувати. Полум’я устигло лише пошкодити 1 кв. м перекриття.
Як з’ясувалося, господиня помешкання розтопила піч. Зверху на лежанку вона поклала старе лахміття. Через деякий час хазяйка відчула запах диму і одразу викликала рятувальників.

Того ж дня о 23:06 житомирські вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля «Део Ланос», припаркованого у дворі однієї з багатоповерхівок обласного центру. Власник легковика повернувся додому пізно ввечері і залишивши автомобіль, одразу пішов спати. Через деякий час його дружина підійшла до вікна та побачила, що легковик почав горіти. Не зволікаючи, вона зателефонувала за номером «101».

Рятувальники 2-ї ДПРЧ о 23:18 локалізували загоряння, а 23:42 – ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік, панель приладів та лобове скло автівки.
За попередньою версією фахівців, причиною займання стало коротке замикання автомобільної акумуляторної батареї. Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...