Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 04:41
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 сентября 2016, 14:23

В Олевському районі водій ВАЗівки з'їхав у кювет і врізався в дерево: загинув пасажир, ще двоє - травмовані

ДТП трапилася удень 27 вересня на автодорозі під м. Олевськом. За попередніми даними, водій ВАЗ 2106, у салоні якого знаходилося четверо пасажирів, не впорався з керуванням. Розпочато кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що близько 14 години на автодорозі між райцентром і с. Рудня Бистра водій автомобіля ВАЗ 2106, 26-річний житель с. Будки, не обрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням, у результаті чого машина з’їхала у кювет і врізалась у дерево.

Унаслідок ДТП постраждали пасажири: 24-річний молодий чоловік загинув на місці пригоди, ще двом 27-річним жителям району знадобилася медична допомога.
Причини та обставини, що призвели до дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Водночас поліцейські попереджають водіїв: під час кермування будьте уважними та обережними. Обирайте таку швидкість, аби мати змогу повсякчас контролювати власний транспортний засіб.
Погода, Новости, загрузка...