Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2016, 10:33

У Черняхівському районі поліцейські затримали телевізійного крадія

Чоловіка, який викрав з будинку жителя с. Селянщини телевізор, встановили та розшукали працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події. Нині розпочато досудове розслідування.

Про крадіжку майна з його будинку до поліції повідомив 57-річний житель району. На місці події правоохоронці з’ясували, що злочин було вчинено вночі. Зловмисник розбив віконне скло та потрапив до будинку. Звідти викрав телевізор, належний господарю.

У результаті проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення крадіжки причетний 29-річний односелець заявника. Молодик у скоєному зізнався, у нього вилучили викрадене.

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.
Чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...