Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 мая 2017, 16:38

На Житомирщині поліцейські затримали молодика за згвалтування

17 травня до Пулинського відділення поліції надійшло повідомлення про згвалтування. 23-річна заявниця розповіла, що незнайомець, погрожуючи вбивством та застосовуючи насильство, учинив над нею наругу. Поліцейські встановили особу гвалтівника та разом із військовою службою правопорядку затримали підозрюваного уже наступного дня.

Дівчина мала намір доїхати до сусіднього із Пулинським районом райцентру і погодилась на пропозицію незнайомця підвезти. Втім по дорозі він ще заїхав у сусіднє село, посилаючись на термінову необхідність, а потім взагалі спрямував автівку до лісосмуги.

Коли дівчина зрозуміла справжні наміри кермувальника авто та намагалась чинити опір, той пригрозив їй вбивством і застосував фізичну силу.
Після наруги чоловік відібрав у дівчини ще й вартісний телефон та покинув посеред дороги.

Повідомити до поліції про подію вона змогла лише за кілька годин. Втім дівчина точно описала обставини та транспортний засіб кривдника. За отриманими відомостями поліцейські провели слідчо-розшукові заходи і встановили, що автомобіль заїхав до Новограда-Волинського.

- У ході подальших дій ми встановили особу підозрюваного – 22-річного молодика, який, за нашою інформацією, користувався вказаною ВАЗівкою, - розповів начальник ГУНП В’ячеслав Печененко. – Нині за підтримки та сприяння Новоград-Волинського відділення військової служби правопорядку чоловік затриманий та дає свідчення. Свою причетність до кримінального діяння він визнає.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному, який виявився уродженцем та жителем Черкащини, загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 5 років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Погода, Новости, загрузка...