Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 13:16
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 мая 2019, 11:09

СБУ викрила на хабарі у тис дол посадовця Житомирської міської ради

Співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими ГУ Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили начальника одного із управлінь Житомирської міськради, який налагодив механізм отримання «відкатів» від підприємців під час проведення тендерів.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець Житомирської мерії вимагав хабарі від представників комерційних структур-переможців торгів на проведення за бюджетні кошти робіт із ремонту об’єктів комунальної власності міста. У середньому сума неправомірної вигоди складала десять відсотків від вартості тендерної угоди.

Правоохоронці затримали чиновника у центрі Житомира неподалік мерії після передачі йому представником будівельної фірми чергового «відкату» - десяти відсотків від 270 тисяч гривень бюджетних коштів, перерахованих раніше на рахунок приватного підприємства.

Наразі вирішується питання щодо відсторонення хабарника від займаної посади, оголошення йому підозри в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України для встановлення інших можливих фактів протиправної діяльності зловмисника.
Погода, Новости, загрузка...