Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 10:24
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 мая 2019, 08:03

В Овруцькому районі водій мікроавтобуса не оминув електроопору

Унаслідок ДТП, що сталася 19 травня близько 21.30 у с. Папірні, травми отримали водій та пасажир автомобіля. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Овруцького відділення поліції.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Ford Transit», 37-річний житель району, рухаючись автошляхом Овруч – Нові Велідники – Словечно, на вулиці у с. Папірні не впорався з керуванням та вчинив наїзд на електроопору.

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 23-річний житель м. Овруча, отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх обох доставили до районної лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.
Погода, Новости, загрузка...