Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 05:43
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 декабря 2019, 11:28

На Житомирщині затримано одного засудженого, який перебував у розшуку у зв’язку із втечею із виправної колонії

У вівторок, 10 грудня 2019 року, завдяки спільним злагодженим діям Бердичівської місцевої прокуратури та оперативних працівників державної установи «Райківська виправна колонія (№73)» затримано одного засудженого, який був оголошений у розшук у зв’язку із втечею із виправної колонії.

Втікача затримано у с. Знамянка Хорошівського району, де він мав намір переховуватися у своєї знайомої.

Наразі, під керівництвом прокуратури Житомирської області, проводяться слідчі та оперативно-розшукові дії по встановленню та затриманню ще одного засудженого.
Як повідомлялося раніше, у понеділок, 9 грудня 2019 року, із державної установи «Райківська виправна колонія (№73)» скоїли втечу двоє засуджених, які відбували покарання під наглядом на дільниці соціальної реабілітації, розташованій за межами охоронюваної території установи.

За фактом втечі, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, Бердичівським ВП ГУНП в області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.393 КК України.

Додатково: санкція ч.2 ст.393 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...