Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 12:53
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 января 2020, 12:27

На Житомирщині прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно «чорних лісорубів»

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки дерев, скоєної жителями Рівненської області у Ємільчинському лісогосподарстві.

За версією слідства, троє жителів міста Сарни Рівненської області, за попередньою змовою, прибувши 9.10.2019 на автомобілі марки «MERCEDES-BENZ» на територію державного підприємства «Ємільчинське лісове господарство», незаконно, без спеціального дозволу (лісорубного квитка), за допомогою власних бензопил зрізали дерева породи дуб.

У подальшому, розкряжувавши дерева, завантажили колоди дубу до свого автомобіля для вивезення із лісництва та використання у власних потребах.
Такими протиправними діями «чорні лісоруби» спричинили державному лісництву шкоди майже на 40 тис грн.

Органи прокуратури, дотримуючись принципової позиції щодо злочинів у сфері лісокористування, у ході здійснення процесуального керівництва забезпечили оперативне, повне і неупереджене досудове розслідування.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 246 (незаконна порубка, перевезення лісу, вчинена за попередньою змовою групою осіб) КК України прийнято до провадження Ємільчинським районним судом.

Забезпечуючи публічне обвинувачення у суді, місцева прокуратура наполягатиме на максимальному покаранні за скоєне кримінальне правопорушення.
Санкцією зазначеної статті передбачено покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...