Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 09:53
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 марта 2020, 14:08

12 березня у місті Житомирі буде відсутнє водопостачання: водоканал проводитиме роботи із заміни запірної арматури

12 березня на водогоні міста проводитимуться масштабні роботи із заміни запірної арматури. Проведення робіт зумовлене необхідністю заміни засувок, які вийшли з ладу. Заблокованість засувок призводить до того, що вода не рухається під необхідним тиском, унаслідок чого мешканці центральної частини міста відчувають дискомфорт. Водночас 8 несправних засувок не виконують свою функцію, а відтак через їх несправність ми не можемо виконати роботи із перекладки аварійних ділянок трубопроводів на перехресті вул. Небесної Сотні - вул. Лесі Українки та вул. Хлібна, 38.

Щоб вирішити ці проблеми, працівники водоканалу 12 березня замінять 8 засувок за такими адресами: вул. Хлібна, 30, вул. Івана Мазепи, 139, перехрестях вулиць Домбровського — Небесної Сотні, Степана Бандери — Небесної Сотні, Степана Бандери — Хлібної, Домбровського — Хлібної, Івана Мазепи — Домбровського.

Унаслідок проведення робіт з 00:01 до 19:00, у Житомирі буде відсутнє водопостачання. Після проведення робіт деякий час із кранів може текти брудна вода, у зв’язку із тим, що ми проводитимемо промивання мереж. Просимо поставитися до проведення вказаних заходів із розумінням.

Нагадуємо, що на балансі у КП “Житомирводоканал” кілька десятків тисяч одиниць запірної арматури.
Погода, Новости, загрузка...