Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 06:51
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 мая 2020, 12:48

Андрушівський район: під час відпочинку на р. Пустоха на воді втопилося двоє людей

16 травня о 20:55 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Андрушівка надійшло повідомлення від поліції про те, що необхідна допомога у вилучені потопельника з водойми у с. Нехворощ.

На місці пригоди бійці ДСНС, на надувному човні, дісталися до тіла. За допомогою металевого гака підтягнули його до себе. Ознак життя чоловік не подавав. Рятувальною мотузкою обв’язали тіло потопельника та доправили його на берег. Ним виявився 42-річний мешканець м. Бердичева.

Зі слів очевидців з’ясувалося, що компанія людей відпочивала на березі водойми. Четверо жінок вирішили поплавати на човні. Посеред водойми він несподівано перекинувся. Самотужки троє вибрались на берег, але одна з постраждалих не вміла плавати. На її порятунок кинулись власний чоловік зі своїм братом. Останній відшукав потопельницю та доставив її на берег. Вже там з рештою відпочивальників намагався якось привести до тями. Нажаль усі їх спроби виявилися марними. Медики, які прибули до місця пригоди констатували смерть 37-річної жінки.

Поки вся увага була прикута до порятунку жінки, ніхто не звернув уваги чи вийшов з водойми її чоловік. Лише потім стало відомо, що він потонув, і його тіло вилучали рятувальники.

Усі інші обставини надзвичайної події продовжують встановлювати правоохоронці.
Погода, Новости, загрузка...