Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 11:01
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 июня 2021, 15:59

Із садиби жителя Брусилівської громади поліцейські вилучили нарковмісні рослини та сировину

1 червня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 40-річного жителя с. Соловіївки. У результаті виявили у приміщеннях пакунки з порошкоподібною речовиною та подрібненою рослинною масою, а на городі – приготовану розсаду конопель. Триває досудове розслідування.

Працівники поліції у ході оперативно-профілактичних заходів отримали інформацію про можливе зберігання одним з жителів Брусилівської селищної територіальної громади наркотичних засобів. Відтак у ході розпочатого досудового розслідування правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 40-річного чоловіка.

У результаті поліцейські виявили в обійсті 4 пакунки з порошкоподібною масою, попередньо – амфетаміном, та ще 3 - із сухою подрібненою масою рослинного походження, ймовірно гашишем. А на присадибній ділянці господар приготував для висадки у ґрунт розсаду конопель, дбайливо підрощену у горщиках. Всього правоохоронці нарахували 58 рослин.

Усе виявлене було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження за ст. ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України.

Встановлено, що чоловік раніше вже був засуджений за майнові злочини. Нині ж йому може загрожувати від 3 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...