Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 05:48
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2021, 12:06

Бердичівський район: під час ліквідації пожежі в приватному будинку виявлено тіло господаря

07 червня о 04:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с.Бровки-1 Бердичівського району (Андрушівська ТГ). Телефоний дзвінок надійшов від сусіда.

По прибуттю з’ясувалось, що будинок повністю охоплений вогнем. Всередині житла рятувальники виявили газовий балон, який створював загрозу вибуху. Фахівці ДСНС винесли його на вулицю та віднесли на безпечну відстань.

Під час гасіння всередині рятувальники виявили тіло господаря, 1952 р.н. О 05:20 пожежу локалізували, ще о 06:10 ліквідували. Вогнем знищено покрівлю будинку, три кімнати, домашнє майно та речі.

На ліквідації надзвичайної події працювало 5 рятувальників та 1 одиниця техніки. Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем. За словами сусідів, це вже не перше займання в цього господаря. Але остаточні обставини наразі з’ясовуються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...