Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 января 2012, 08:06

Депутат від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський продовжує шефство над дитиною хворою на Лімфому Ходжкіна

Депутат Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський передав медикаменти на черговий курс лікування хлопчику, хворому на Лімфому Ходжкіна.
Депутат від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський продовжує шефство над дитиною хворою на Лімфому Ходжкіна
Дев’ятирічний Володя лікується у Житомирській обласній дитячій лікарні у відділенні онкології. Завдяки сучасному обладнанню, фахівці поставили діагноз і, у разі отримання необхідного лікування, говорять про сприятливий прогноз для хлопчика. Проте, відсутність фінансування з боку держави та нестача коштів у рідні ставали на заваді одужанню. Тому на допомогу Володі прийшов Геннадій Карпінський, і найкращим подарунком для хлопця до Новорічних свят стали передані ліки на черговий курс лікування.

«Коли я прийшов до лікарні цього разу, мене Володя відразу впізнав. Хлопець став менш блідим, у нього на голові з’явилось чорне кучеряве волосся, а в очах радість. У лікуванні є очевидний прогрес і це головний мій здобуток за 2011 рік. Володя привітав мене з Новим роком і побажав здоров’я. Розповів, що хоче бути моряком-підводником і мріє про ігрову приставку. Позитивний настрій, життєдайність та щирість Володі, думаю, гарний знак для всіх, хто піклується про нього», - ділиться враженнями від спілкування з хлопцем Геннадій Карпінський.

Підтримують оптимістичні прогнози і лікарі. Наразі, після січневого курсу хіміотерапії, медики планують провести чергове обстеження Володі у Києві, яке теж профінансує Геннадій Карпінський. А по тому буде зрозуміло, як змінився стан здоров’я хлопця і якої ще підтримки потребує його організм.

«Ми всі сподіваємось, що це останній курс хіміотерапії й Володі буде потрібна лише реабілітація та зміцнення здоров’я», - з надією на краще говорить депутат.

Нагадаємо, Володя бореться з важкою недугою - Лімфомою Ходжкіна з 2007 року. Були досить позитивні результати. Але, у жовтні 2011 року здоров'я хлопчика погіршилось і йому потрібні були ліки на черговий курс лікування. Лише один такий курс коштує майже 5000 гривень. Потрібних ліків у медзакладі не було, а родина придбати їх власним коштом не в змозі – хлопцем переважно опікується бабуся. Дитяча лікарня звернулася до Житомирської обласної ради із проханням закупити необхідні медикаменти.

Депутат від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський не лише придбав всі необхідні ліки на поточний курс хіміотерапії у жовтні 2011 року, а й взяв шефство над хлопчиком до проходження повного курсу лікування та реабілітації. І вже у січні 2012 року Геннадій Карпінський передав хлопчику ліки на 3700 гривень й фінансує проведення всіх необхідних аналізів, які, нажаль, навіть для малозабезпечених важкохворих дітей у нашій державі платні.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...