Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 04:37
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 февраля 2012, 13:42

У Житомирі водій, який перевозив велику партію наркотиків вину переклав на... власного батька

Під час проведення спільного оперативно-профілактичного відпрацювання території Богунського району м.Житомира працівниками ДАІ та карного розшуку на одній з міських вулиць за порушення правил дорожнього руху було зупинено автомобіль ВАЗ-2105.
Поведінка чоловіка, що знаходився за кермом автівки, викликала у правоохоронців явні підозри, адже водій явно нервував. Відтак працівники міліції провели ретельних огляд автомобіля і знайшли таки предмет, через який, певне, так розхвилювався керманич. Під сидінням було приховано поліетиленовий пакет з подрібненою рослинною масою зеленого кольору загальною вагою 200 грамів.

Водій автівки одразу ж почав виправдовуватися, мовляв, машина належить не мені, а батькові, а що він у ній перевозить – не моя справа. Проте невдовзі на місці пригоди з’явився і власник автомобіля, батько керманича, який, до речі, так і не зміг пояснити походження знахідки з наркотичним вмістом.

За таких обставин слідчо-оперативна група задокументувала і саму подію, і вилучену наркотичну сировину. А водія та автомобіль було доставлено до Богунського райвідділу міліції для подальшого з’ясування всіх обставин пригоди.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...