Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 04:00
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 марта 2012, 10:17

Професіоналізм, порядність у кадровій сфері - ефективність у роботі землевпорядної служби області

На цьому наголосила завідувач сектору кадрової політики, професійної підготовки та підвищення кваліфікації Людмила Струпинська на нараді з начальниками та спеціалістами кадрових і юридичних служб відділів та управлінь територіальних органів, яка нещодавно відбулася у Головному управлінні.

Професіоналізм, порядність у кадровій сфері - ефективність у роботі землевпорядної служби області
На сьогоднішній день у органах земельних ресурсів області фактично працює 391 особа. З них майже 70 % має повну вищу освіту, 37 осіб навчається. Постійно забезпечуються заходи щодо поліпшення якісного складу спеціалістів, підвищення їх освітнього рівня. Минулого року пройшли навчання 68 осіб. Підвищення кваліфікації державних службовців землевпорядних органів має стати одним із пріоритетів кадрової політики, адже без фахівців високого рівня неможливо працювати злагоджено та ефективно.

Якщо аналізувати керівництво Головного управління Держкомзему у Житомирській області, то більшість мають землевпорядну освіту, або наближену до неї (агрономія, екологія, геодезія і картографія та ін). Досвіду роботи не бракує - в середньому 25 років державної служби (є й по 27,28 років), і це зовсім не мало.

Одним з питань наради стало вивчення нововведень у законодавстві, які нещодавно вступили в дію. Зокрема, мова йшла щодо указу Президента України про порядок проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування Людмила Струпинська зупинилася на основних його засадах, дала відповідні роз’яснення.
Не менш важливим є вдосконалення організації роботи з кадрами. На нараді наголошувалося на необхідності виважено, дотримуючись кваліфікаційних вимог, відноситися до підбору кандидатур на заміщення вакантних посад.

«Робота у органах земельних ресурсів вимагає високої відповідальності, якості, знань, дисципліни - все це напряму підвищує планку професійної підготовки спеціалістів, а, отже, впливає на результати роботи», - підкреслила Людмила Миколаївна.

Професійні, порядні, кваліфіковані кадри - це флагман землевпорядної служби, тому на нараді було поставлено завдання відповідально ставитися до майбутніх спеціалістів та постійно працювати над підвищенням освітнього рівня нині працюючих.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...