Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 марта 2012, 00:17

Як губернатор Житомирщини проводить прийоми. Відео

Трактор, нове житло, адміністративні зміни і газифікація – із такими проблемами прямо до очільника області. На черговий прийом до голови облдержадміністрації записалось декілька десятків жителів області, задля того аби попросити у посадовця розв’язати проблеми, які є і болючими, і одвічними, і не вирішуються на місцевому рівні.

Зазвичай такі зустрічі громади і влади відбуваються із періодичністю два рази у місяць, особисто очільник області такими діалогом із народом задоволений, говорить вони дають можливість проаналізувати реальну картину соціально-економічного стану області.

Із Олевського району до Житомира пані Наталію привели проблеми господарські, жінка продовжує справу батька – розводить племінну худобу молочного напрямку, згідно обласної програми підтримки тваринництва, область допоможе їй у примноженні поголів’я худоби, але жінці нових пожильців немає куди заселяти, от і просить в очільника області допомоги у добудові тваринницьких приміщень.

Скарг і невдоволення від громадян стає все менше, констатує голова облдержадміністрації Сергій Рижук, нині звернення несуть характер пропозицій, хоча досить часто темами діалогу із народом стає житлово-комунальна сфера, забезпечення житлом та працевлаштування.

60% звернень громадян вдається вирішити, констатує Сергій Рижук, тішить очільник області і той факт, що все менше жителів Житомирщини нині їдуть за допомогою у Київ, отже позитивно працюють чиновники місцевого рівняю.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...