Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 07:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2012, 19:15

Житомирський університет відзначив молодих науковців. Відео

Вже вдруге в Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулась урочиста церемонія відзначення кращих науковців закладу. Цього року ця подія збіглася із ще однією знаменною датою – 20-ти річчям аспірантури.

В університеті імені Івана Франка аспірантура працює з 1992 року. За цей час підготовлено близько 200 кандидатів та 23 доктора наук.

З року в рік стають вищими показниками у підготовці фахівців вищої кваліфікації, зберігається тенденція до розширення мережі аспірантури та доктора тури – нині здобувачам пропонується 25 спеціальностей. Ефективно працюють 8 наукових шкіл, 16 науково – дослідних центрів та 21 лабораторія. Потужною є і видавнича діяльність та тісна наукова співпраця з фахівцями інших вишів близького та далекого зарубіжжя.

Урочиста церемонія відзначення кращих науковців університету із вручення іменних ректорських годинників проректору з наукової роботи Наталії Сейко та завідувачці відділу аспірантури та докторантури Інесі Новіцькій. Кращими науковцями року визнано Олександру Дубанюк, Агнесу Стадниченко, Володимира Єршова та Олену Поліщук.

З-поміж 4 переможців у номінації « Молодий науковець року»- кандидат педагогічних наук, доцент кафедри естетики, етики та образотворчого мистецтва Наталія Колесник.

На святі було вручено багато подяк і подарунків за активну участь у науково – дослідницій роботі та реалізації наукових проектів університету отримали наукові керівники та студенти і спеціальні відзнаки стипендіальної програми Фонду Віктора Зінчука "Завтра".

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...