Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:39
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 мая 2012, 08:09

Як у Житомирі лейтенантів випускали. Відео

Дипломи про вищу освіту отримали випускники ЖВІРЕВід сьогодні у державі стало більше висококваліфікованих фахівців у сфері високих технологій. Дипломи про вищу освіту отримали випускники Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова Національного авіаційного університету.

Один з найпрестижніших вишів держави свого профілю сьогодні готує як військових так і цивільних фахівців. Про урочистий старт професійного служіння Батьківщині – далі...

Цей день випускники військового інституту пам’ятатимуть усе життя. Тепер вони не курсанти, а спеціалісти в галузях високих технологій. На цих людей покладають неабиякі надії їхні наставники.

Подивитись на урочисті моменти прийшли не лише рідні випускників, а й можновладці. Кожен з яких наголошував на тому, що військовий інститут є гордістю Житомира.

За словами керівництва закладу, кожен випускник вже отримав направлення до майбутнього місця роботи. Відтак, зовсім скоро сьогоднішні герої святкувань стануть до виконання своїх високотехнологічних, необхідних державі, обов’язків.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...