Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:15
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 августа 2014, 14:35

Спалахнув черговий скандал з кадровими призначеннями на Житомирщині

Сьогодні відбудуться «громадські слухання від Машковського» кандидатури на посаду голови фіскальної служби. На цю посаду нова влада пропонує призначити… відому корупціонерку, причетну до злочинних схем, запевняють представники місцевого бізнесу. Підприємці та бізнесмени, які активно підтримували Майдан – просто в шоці, повідомляють Житомирські новини.

А один із відомих підприємців Житомира Олександр Дмитрук взагалі оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук своє обурення:

«Інформую Куришко Лілія Анатоліївна, Заступник Голови ДПА Житомирській обл. 2005 рік. Причепна до схем противоправного відшкодування ПДВ з використанням вексельних взаєморозрахунків ТОВ "Галич","Ірина","Тотем", також в 2005 році сприяла незаконному відшкодуванні з держбюджету ТОВ "Спец постач" (м. Андрушівка) близько 10 млн.грн. Тотальна корупція, наїзди на бізнес. Особисто пройшов, сьогодні з трибуни на обговоренні доповім. Прошу репост НЕ ДАМО вернутися до влади чінушам які знущалися над бізнесом!»

У ситуацію вже втрутилися журналісти та представники ЗМІ:

«Друзі, колеги-журналісти і всі-всі здравомислящіє, приходьте 20 серпня о 16:00 год. в ОДА на так звані чергові «громадські обговорення» від Машковського. Людина (Лілія Куришко), яка не те, що на практиці не може займати будь-яку державну посаду, а й в теорії, пропонують на кандидатуру начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області. Уявляєте, як ми заживемо «ПО-НОВОМУ» від її корупційної діяльності (під час обговорень мають озвучити докази такої незаконної діяльності)!!! Просто немає слів від кандидадур нового голови облдержадміністрації: кожна наступна - "краща" за попередню. Цікаво, скільки ці кандидати і кому платять...», - закликають журналісти через соціальні мережі.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...