Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 сентября 2011, 09:08

«Глобал UA» готується до феєричного святкування трьох років

Звертає увагу торгівельно-розважальний комплекс і на міську транспортну інфраструктуру
«Глобал UA» готується до феєричного святкування трьох років
ТРЦ «Глобал UA» продовжує гарну традицію двічі на рік збирати журналістів, щоб розповісти громадськості про роботу комплексу, перспективи розвитку та майбутні плани. На прес-конференції зібралися поважні топ-менеджери, які активно працюють з житомирським торгівельно-розважальним центром: Генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола Бірюченко, Генеральний директор «Мультиплекс» Анатолій Базильчук, Голова правління «Атракціон-Сервісу» Володимир Сивашенко, директор нової автостанції у місті Житомирі «Житомавтотрансервіс» Роман Дацюк, Генеральний директор «7 континент» Валентин Шабанов, директор «Центрального речового комплексу» Микола Глушицький та Директор «Глобал ІСЕ» Наталія Йосава.

За підсумками року ТРЦ «Глобал UA» було номіновано на звання «Кращий торгівельно-розважальний центр України», а також увійшов до ТОП-5 найбільших ТРЦ України. Комплекс є безпрецедентно великим для такого невеликого обласного центру як Житомир. За два роки після відкриття вже зафіксовано рекорд України за кількістю відвідувань - 81 338 чоловік. Дирекція комплексу планує перевершити і його, на святкуванні трьох років своєї діяльності 24 вересня. Цікавою особливістю є те, що на території ТРЦ розташовано три потужних лідируючих структури, які продають побутову техніку. Робота комплексу направлена на те, щоб створити атмосферу свята для українців. Постійні заходи стали вже традицією - «Ніч шопоголіка», компанія «Розпродаж», конкурси «Сімейна пара», ляльковий театр та багато іншого. Бердичівляни вже оцінили можливості для чудового відпочинку в обласному центрі.


Кожен зі спікерів розповів про грандіозні плани на найближче майбутнє. Наприклад, дитячий центр спроектувала бельгійська компанія, лідер проектування закладів для дітей. За розмірами він буде другий в Україні. Одним з перспективних напрямків ТРЦ «Глобал UA» є створення болінг-центру (на 2000 кв.м.) та будівельного супермаркету. Тривають переговори про створення фітнес-центру до півтори тисячі кв.м. Об’єм прямих інвестицій оцінюється за зовсім короткий період вже оцінюється у 200 млн. гривень, а опосередковані вкладення операторів складають ще близько 300 млн. Загалом на сьогоднішній день, йдеться про суму приблизно у пів мільярда гривень. Сьогодні, на території ТРЦ «Глобал UA» створено близько 2,5 тисячі робочих місць. Розміри паркінгу – 2000 місць. Генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола Бірюченко наголосив на підтримці місцевих виробників: «Ми почали реалізацію напрямку зі створення постійнодіючого продовольчого ярмарку. Виробники мають чудову нагоду продавати свою продукцію на місці з ефективною інфраструктурою. Привабливі ціни для покупців забезпечено через відсутність посередників».


Генеральний директор «Мультиплекс» Анатолій Базильчук розповів про найближчі плани компанії, яка володіє найбільшою мережею кінотеатрів в Україні: «Наша структура активно розвивається. Ми щороку відкриваємо один-два сучасних кінотеатри. Загалом, ми маємо 43 кінозали по Україні. Перша черга - п’ять кінозалів буде відкрита 15 грудня цього року у Житомирі». За словами, представників компанії, вони відповідатимуть найсучаснішим світовим нормам. Важливо, що «Мультіплекс» забезпечує для своїх співробітників можливості кар’єрного зростання. Зокрема, половина працівників центрального київського офісу вихідці з регіонів. Планується, що відкриті кінозали будуть найсучаснішими в Україні та Європі.


Компанія «Атракціон-Сервіс» є власником найбільшої в Україні мережі атракціонів та розважальної техніки. Безпосередньо в Житомирі «Атракціон-Сервіс» планує збудувати комплекс, який буде найкращими в Україні за тематичністю та другий в країні за масштабом. Батьки та їхні діти зможуть повністю зануритися у чарівний світ пригод. Обладнання буде привезене з Бельгії, Італії, Франції, Німеччини. Звичайно розробники обіцяють залучити і вітчизняних виробників. Голова правління «Атракціон-Сервісу», Володимир Сивашенко розповів про початок співпраці з ТРЦ: «Коли ми одного разу завітали в Житомир і побачили такий заклад як «Глобал» ми однозначно вирішили зайти на ці площі. Насправді, такого масштабу та розвитку в Україні більше ніде немає. Ми розуміємо, що людина для якісної роботи – повинна гарно відпочити у вихідний день і отримати масу емоцій. Ми взяли участь у цьому проекті і раді, що наше бачення повністю співпало з баченням власників «Глобалу».


В найближчий час у ТРЦ «Глобал UA» відкриється дуже потужний меблевий центр «7 континент» (до 3000 кв.м.). «Аналогів подібних об’єктів нашої компанії в Україні немає», - говорить Генеральний директор «сьомого континенту» Валентин Шабанов.


Звертає увагу торгівельно-розважальний комплекс і на міську транспортну інфраструктуру. Так як рейси багатьох маршрутів у Житомирі відправляються безпосередньо із зупинок, керівництво «Глобалу» врахувало дану обставину. Тому вже зовсім скоро, 24 вересня 2011 року на вулиці Київській, 77 офіційно відкриється автостанція «Глобал UA». «Це наше інвестиційне зобов’язання перед областю та містом. Якогось прибутку від цього проекту ми не чекаємо, але це слід було зробити. Ми пообіцяли – і ми зробили!» – сказав генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола Бірюченко. Усе це здійснено з метою розвантаження старої автостанції біля Житнього ринку.


Більшість житомирян, а також приїжджі бердичівляни вже змогли відвідати ковзанку, адже з часу відкриття пройшло півтора року. Загальна кількість відвідувачів вже досягла 200 тисяч. «Проект практично соціальний, бо вартість квитків у співвідношенні до витрат дуже невисока. Утримання крижаного катка – це доволі трудоємке задоволення», - каже Директор «Глобал ІСЕ» Наталія Йосава .


На території комплексу Житомирський відділ освіти проводить акцію «Урок фізкультури». Діти за п’ятдесят гривень мають змогу протягом року відвідувати з учителями фізичного виховання каток. Таким чином, близько 15 тисяч школярів мали змогу покататися на ковзанах. У цьому році дану практику буде продовжено. «Дівчатка, які у нас займаються фігурним катанням, зайняли призові місця на Чемпіонаті. Також у нас тренується житомирська хокейна команда, хлопці відвідують «Глобал ІСЕ» два рази на тиждень. Окрім того, проводять власні тренування хокеїсти з Малина.


В грудні місяці «Глобал ІСЕ» проводитиме чемпіонат з фігурного катання серед аматорів за підтримки відповідної спортивної Федерації України. Кожен бажаючий також зможе взяти участь.


Сьогодні 27 маршрутів громадського транспорту курсують біля об’єкту. Ділянка у 20 га розташована між двома важливими транспортними артеріями міста – вулицями Котовського та Київської. ТРЦ «Глобал UA» - це єдиний торгівельно-розважальний центр з професійною концепцією в м. Житомирі.


Окрім того, 24 вересня планується широкомасштабна програма святкувань до Дня Народження ТРЦ «Глобал UA». Протягом усього дня кожен бажаючий знайде щось цікаве для себе. Ведучим свята буде Кузьма з виступом гурту Скрябін. Також очікується приїзд зірки 90-х Dr.Alban

РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...