Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:18
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2011, 09:49

Олександр Величко презентував у Житомирі «Перспективний виконком»

І ось 20 вересня нарешті стало відомо – сильним та чесним житомирянам пропонують
Олександр Величко презентував у Житомирі «Перспективний виконком»
Як повідомляє кореспондент Інтернет-видання «Рупор Житомира», 20 вересня у Житомирі було презентовано новий громадський проект - «Перспективний виконком».

Цікаво, що за місяць до презентації житомиряни мали змогу побачити у місті ажіотажну рекламу – «Сильний? Приєднуйся!», «Чесний? Приєднуйся!». Багато кого зацікавила така реклама, тому що ніхто не знав до чого та кого приєднуватися.

І ось 20 вересня нарешті стало відомо – сильним та чесним житомирянам пропонують приєднуватися до «Перспективного виконкому». Презентували громадську організацію лідер ГО «Перемога» Віктор Ткачук, депутат Житомирської міської ради Олександр Величко та громадський діяч – Юлія Тонкоголос.

Олександр Величко запевнив присутніх журналістів, що новостворений проект ні в якому разі не є політичним. А мета цього проекту проста – об’єднати житомирян для вирішення проблем міста, його мешканців. І тому кожному бажаючому пропонується співпраця.

У свою чергу Віктор Ткачук пообіцяв, що конструктивні пропозиції житомирян щодо змін стану справ у місті будуть втілюватися у життя шляхом внесення на розгляд Житомирській міській раді за поданням депутата Величка Олександра.

Цікавою та оригінальною прозвучала пропозиція активістів вивішувати «паганих» чиновників на бігбордах по місту. За їх словами Житомир повинен знати своїх «антигероїв». І тому знахабніли житомирські чиновники - стережіться! Відтепер ваші негативні вчинки будуть висвітлюватися у ЗМІ та на бігбордах.

Вже наприкінець прес-конференції «виконкомівці» пообіцяли відзвітуватися про свої успіхи вже через місяць.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...