Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 января 2016, 16:18

У Житомирі приземлився перший літак

Сьогодні, 29 січня, в аеропорту м. Житомира здійснив посадку перший літак. Летовище поки не функціонує на повну силу - на даний час працюватиме як база для технічного обслуговування, але вже незабаром планується здійснювати пасажирські перевезення.
У Житомирі приземлився перший літак
«Без сумніву сьогоднішня подія має надзвичайно важливе значення не лише для Житомира, а й для області в цілому. Якісне транспортне сполучення дозволить підвищити інвестиційну привабливість нашого регіону», - зазначив голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Керівник області подякував голові правління компанії «YANAIR» Олексій Янчуку та Житомирському міському голові Сергію Сухомлину за реалізацію даного проекту.

«Цей надважливий інвестиційний проект окрім інфраструктурної складової забезпечить додаткове наповнення місцевого бюджету і створення нових робочих місць, а це я пріоритетним напрямком нашої роботи сьогодні», - сказав керівник області.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...