Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 08:27
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 сентября 2011, 09:46

Депутати залишили Дебоя без машини

Так, вчора, в міській раді проходило засідання бюджетної комісії, на якій депутати не підтримали
Депутати залишили Дебоя без машини
На 7 жовтня мер Житомира Володимир Дебой скликає сьому сесію міської ради. Так, як до сесіїї залишилось всього-нічого, профільні комісії проводять засідання, розглядаючи питання, готуючись до сесії, яка обіцяє бути цікавою. Хоча "холодок" з минулої невдалої сесії залишився.

Так, вчора, в міській раді проходило засідання бюджетної комісії, на якій депутати не підтримали пропозицію міської ради виділити 600 тисяч на купівлю нового авто. «За» проголосували 6 депутатів: Василь Кучик (фракція Партії регіонов), В'ячеслав Глазунов (фракція партії «Удар»), Олег Елісеев (позафракційний), Сергій Машковський (фракція «Рідне місто») и Микола Романюк (фракція КПУ). Для прийняття рішення про купівлю автомобіля необхідно було не менше 8 голосів.

Питання про купівлю службового авто навесні цього року вже обговорювалося. Але перед початком сесії, 14 квітня Володимир Дебой заявив, що питання про покупку нового автомобіля знято з розгляду на сесії Житомирської міської ради.

«Була пропозиція депутатів після перевиконання бюджету придбати автомобіль належного рівня, належного класу безпеки. За результатами роботи за 9 місяців ми повинні побачити результати роботи міської ради та міського голови і відповідно, будемо мати відповідний службовий автомобіль », - сказав тоді Володимир Дебой.

житомир ньюз
Погода, Новости, загрузка...