Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 февраля 2016, 11:17

Житомирська поліція продовжує потрапляти в ДТП

12 лютого уранці у м. Бердичеві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Volkswagen» та поліцейської Niva. Попередньо, у результаті травмовано двох працівників поліції. Триває з’ясування всіх обставин.
Житомирська поліція продовжує потрапляти в ДТП
Близько 8.20 на перехресті вул. Житомирської та Куйбишева водій автомобіля «Volkswagen», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі та скоїв зіткнення із поліцейською Niva.

В автомобілі «Volkswagen», окрім 25-річного водія, знаходилась ще пасажирка. Вони не постраждали.
У поліцейському авто для перевезення спецконтингенту знаходились 4 працівників поліції, які їхали до м. Житомира для виконання службових завдань. На даний час двом поліцейським надається медична допомога.

На місці події працюють міжрайонна Бердичівська прокуратура, слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції та інспекція по особому складу Управління кадрового забезпечення Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Керманичі обох автівок пройшли освідування на вживання алкоголю. За результатами водій «Volkswagen» перебуває у стані алкогольного сп’яніння.
Триває з’ясування всіх обставин.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...