Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 октября 2011, 09:07

На Житомирщині відімкнули водопостачання, щоб водонапірна башта не впала на гуртожиток

На ремонт господарства необхідно один мільйон сімсот тисяч гривень. Проте чиновники кажуть, що таких грошей у місцевому бюджеті немає. Єдиний вихід – скинутися на ремонт місцянам.



На Житомирщині відімкнули водопостачання, щоб водонапірна башта не впала на гуртожиток
На Житомирщині у містечку Любар комунальники припинили водопостачання, бо водонапірна башта будь-якої миті може завалитися на гуртожиток.

Вже 3 місяці люди проживають без води. Її відключили аби зменшити навантаженість на стару будівлю, повідомляє тсн.

На ремонт господарства необхідно один мільйон сімсот тисяч гривень. Проте чиновники кажуть, що таких грошей у місцевому бюджеті немає. Єдиний вихід – скинутися на ремонт місцянам. Але люди з такою пропозицією не погоджуються, адже сплачували за користування водою вчасно, а до тарифу включалася частка й на ремонт водогону.

Директор житлового господарства Людмила Набожник: « Водонапірна башта була у аварійному стані. Там поряд гуртожиток ліцею і ми змушені її законсервувати, тобто відсікти, щоб туди вода не потрапляла, тому що вона у будь-який момент може впасти».

Репортер Житомира
Погода, Новости, загрузка...