Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 сентября 2016, 13:54

МФК «Житомир» вдома мінімально поступається харківському «Соллі Плюс»

У матчі 6 туру аматорського Чемпіонату України з футболу серед аматорів, який відбувся у суботу, 17 вересня, МФК «Житомир» на домашньому полі стадіону Агротехнічного коледжу приймали ФК «Соллі Плюс» (Харків).
МФК «Житомир» вдома мінімально поступається харківському «Соллі Плюс»
Гості приїхали в Житомир у якості фаворитів — поки що команда, в складі якої є гравці з досвідом не лише Прем'єр-лізі, а й виступів за збірну України, не зазнавала жодної поразки. Але вже з перших хвилин житомиряни зуміли нав'язати боротьбу супернику. Втім різниця в досвіді далася взнаки на 17 хвилині, коли харків'янин Данило Соломаха увірвався в нашу штрафну, відпасував в другу лінію атаки, де Єгор Коваленко чітким ударом відправив м'яч у «дев'ятку».

Житомиряни мали можливість відігратися ще до кінця першого тайму, але не змогли ними скористатися використати. В другому таймі наша команда взагалі затисла гостей на їх половині поля. Втім надійна гра голкіпера “СолліПлюс” і традиційні проблеми із завершенням атак у наших футболістів залишили рахунок незмінним — 0:1 і мінімальна перемога ФК “СолліПлюс”.

МФК "Житомир" – "Соллі Плюс" — 0:1
Гол: Коваленко (18)
Після шести зіграних матчів МФК “Житомир” набрав 4 очка і посідає 8 місце в турнірній таблиці Групи 2.

Наступні дві гри МФК “Житомир” зіграє на виїзді. 1 жовтня в рамках 7 туру аматорів наша команда зустрінеться в Петрово із ФК “Інгулець-3”, а 4 жовтня — в аматорському кубку відправиться на Львівщину зіграє із СКК “Демня”.

В Житомирі наша команда гратиме вже 9 жовтня матч-відповідь попереднього етапу аматорського кубку України з СКК “Демня”.

Також в середу, 21 жовтня, молодіжна команда МФК “Житомир” дебютує на Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд юніорів (U-19, Перша ліга). В Житомирі на стадіоні “Колос” наша команда прийматиме ФК “Діназ” з Вишгорода (Київська обл.). Початок матчу — о 16.00
Погода, Новости, загрузка...