Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 сентября 2016, 09:13

Житомирські депутати обговорили питання ремонту дороги регіонального значення

В обласній раді 19 вересня під керівництвом першого заступника голови обласної ради Володимира Ширми відбулася нарада з питань використання бюджетних коштів на ремонт дороги регіонального значення «Васьковичі-Шепетівка», що проходить через Ємільчинський район.
Житомирські депутати обговорили питання ремонту дороги регіонального значення
На останній сесії обласної ради, що відбулася 21 липня, депутати виділили майже 6 млн грн на капітальний ремонт вказаної дороги.

В порядку контролю за використанням коштів обласного бюджету депутати поцікавилися ходом виконання робіт з ремонту автодороги «Васьковичі-Шепетівка». Зокрема, керівництво Служби автомобільних доріг в області повідомило депутатам, що вже проведено відповідний тендер і в середу розпочнуться ремонтні роботи.

За результатами наради депутати вирішили наприкінці тижня здійснити робочу поїздку і вже на місці оглянути, як проходить ремонт цієї дороги.

Нагадаємо, що у червні депутати обласної ради здійснили робочу поїздку до с. Радичі Ємільчинського району, де місцеві жителі провели акцію протесту, перекривши дорогу регіонального значення.
Погода, Новости, загрузка...