Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 сентября 2016, 18:53

На Житомирщині СБУ припинила незаконне виробництво деревного вугілля

Співробітники Управління Служби безпеки України в Житомирській області спільно з Нацполіцією та прокуратурою припинили у регіоні діяльність підприємств, які нелегально виробляли деревне вугілля.
На Житомирщині СБУ припинила незаконне виробництво деревного вугілля
У рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 241 Кримінального кодексу України, правоохоронці виявили у Лугинському районі області три підпільні виробництва, які працювали без відповідних дозволів.

На території покинутої ферми поблизу села Солов’ї нелегальне випалювання деревного вугілля організував приватний підприємець із Бердичева. Комерсант виробляв вугілля з деревини твердих порід у спеціалізованих печах об’ємом по 30 кубічних метрів. Бізнесмен не надав правоохоронцям жодних дозвільних документів на цей вид підприємницької діяльності.

На складах підпільного виробництва співробітники спецслужби виявили майже тринадцять тонн готової, частково розфасованої, продукції.

У колишньому кар’єрі в районі села Жеревці без належних дозволів на викид забруднюючих речовин працювали ще два нелегальні виробництва. На складах цих ділків зберігалося двадцять тонн протиправно виготовленого вугілля.

За рішенням суду всі спеціалізовані печі для виготовлення продукції будуть демонтовані. Під час досудового слідства буде також перевірена інформація щодо використання на виробництвах необлікованої деревини з державних лісогосподарств області.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...