Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 07:14
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 октября 2016, 17:30

Студенти ЖДТУ на кладовищі вшанували загиблих учасників АТО

Напередодні Дня Захисника України і свята Покрови майбутні екологи – студенти гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету разом із викладачами кафедри екології відвідали Смолянське військове кладовище і вшанували загиблих учасників АТО, які там поховані.
Студенти ЖДТУ на кладовищі вшанували загиблих учасників АТО
Рідні героїв розповіли історії життя та подивигів своїх дітей, онуків – військовослужбовців та добровольців, які загинули на Сході країни протягом двох останніх років.

«Неможливо без сліз дивитися на місця покою бійців, неможливо без болю слухати слова рідних про своїх дітей, яких вже немає з нами, але які в наших серцях назавжди. Все, чим ми можемо віддячити нашим захисникам - це пам'ятати їх вчинки, їх відвагу та самопожертву. Адже життя – це мить, цінуйте кожну секунду цієї миті, щоб жертва наших Героїв була не даремна! Героям Слава!», - відзначає викладач ЖДТУ Ірина Коцюба.

Нагадаємо, що адміністрацією технологічного університету було розроблено комплексну програму підтримки учасників АТО та членів їх родин. Протягом вступної кампанії-2016 навчатися у Житомирському державному технологічному університеті виявили бажання 40 учасників АТО, а під час додаткового набору студентів – ще 50. Усіх їх забезпечили «бюджетними» місцями.

Ректора ЖДТУ Віктора Євдокимова, викладачів, колектив університету та органи студентського самоврядування відзначили грамотами і подяками від ГО «Всеукраїнський Центр допомоги учасникам АТО», 95 бригади та Всеукраїнської волонтерської ініціативи "Герої АТО" за активну позицію у справі соціалізації та адаптації учасників АТО, за надану допомогу і піклування, підтримку поранених бійців у Житомирському військовому госпіталі, ін.
Студенти ЖДТУ на кладовищі вшанували загиблих учасників АТО
Погода, Новости, загрузка...