Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 октября 2016, 17:53

Володимир Ширма: Це свято - символ нерозривного зв’язку усіх поколінь захисників України

З нагоди Дня захисника України 14 жовтня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулися урочисті збори за участі військовослужбовців військових частин, що дислокуються на території нашої області.
Володимир Ширма: Це свято - символ нерозривного зв’язку усіх поколінь захисників України
Привітали захисників голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов, народний депутат України Борислав Розенблат.

«День Українського козацтва та День захисника України об’єдналися під Покровом Пресвятої Богородиці, що є абсолютно правильним та логічним. Це свято символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України», - сказав Володимир Ширма, вітаючи військовослужбовців і волонтерів.

«Хай усі наші захисники відчують захист Богородиці, до якої у своїх молитвах зверталися козаки, а надія ніколи не полишить серця тих, хто віддано допомагає нашим землякам чим може. Бо немає нічого важливішого для людини, аніж воля», - побажав усім нашим захисникам голова обласної ради.

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову воєнну дисципліну, особисту мужність та з нагоди Дня захисника України Грамотами обласної ради та обласної державної адміністрації нагороджені учасники антитерористичної операції, військовослужбовці Збройних Сил України, активісти громадських організацій та волонтери.

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт за участі кращих професійних колективів та окремих виконавців Житомирщини.

Окрім урочистої частини, в приміщенні облмуздрамтеатру можна ознайомитись з фотовиставкою Леоніда Шрайбікуса «Погляд АТО» та побувати на презентації книги Ярослава Марищенка «Східний фронт».
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...