Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 ноября 2016, 08:52

В центрі Житомира вночі пограбували «Лото Маркет»

2-го листопада о 1-й годині ночі патрульні отримали виклик, що в приміщенні «Лото Маркет», що по вулиці В.Бердичівська невідома особа здійснила крадіжку електронного носія з системи інформаційного доступу.
В центрі Житомира вночі пограбували «Лото Маркет»
Патрульні встановили зовнішні ознаки ймовірного правопорушника завдяки камерам відеоспостереження. Обстеживши прилеглу територію, охоронці порядку помітили особу, яка співпадала за орієнтуванням.

В ході проведення поверхневої перевірки у 31-річного громадянина, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, патрульні виявили викрадені пристрої.

Додатково було виявлено наступні предмети: металевий контейнер з порошкоподібною речовиною невідомого походження, квитанції застави, прикраси жовтого кольору, мобільні телефони, банківські розрахункові картки та грошові кошти. Також громадянин мав при собі загострений предмет. На місце пригоди поліціянти викликали слідчо-оперативну групу. Зазначене майно інспектори вилучили. Затриману особу патрульні доправили до міського відділку поліції. Розпочато слідство.
Погода, Новости, загрузка...