Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 октября 2011, 09:07

Знову відбулися зміни у розкладі руху електрички Київ–Житомир

З 5 жовтня поточного року, електропоїзди підвищеного комфорту №861/862 Київ – Житомир –
Знову відбулися зміни у розкладі руху електрички Київ–Житомир
До уваги! Відбулися зміни у розкладі руху електропоїздів підвищеного комфорту, які курсують у напрямку Житомира та Фастова

Південно-Західна залізниця звертає увагу пасажирів, які користуються залізничним транспортом у напрямку Житомира та Фастова, на заміни які відбудуться у розкладі руху поїздів приміського сполучення.

З 5 жовтня поточного року, електропоїзди підвищеного комфорту №861/862 Київ – Житомир – Київ, №884/885 Житомир – Київ – Фастів та №883 Фастів – Житомир курсуватимуть щодня, окрім вівторка та середи.
Надалі, починаючи з 9 жовтня електропоїзди підвищеного комфорту № 884/885 Житомир – Київ – Житомир курсуватимуть тільки щонеділі, а з 10 жовтня електропоїзд підвищеного комфорту №883 Фастів – Житомир курсуватиме лише щопонеділка.

Зокрема, відгукнувшись на звернення мешканців селища Корнин, Південно-Західною залізницею з 6 жовтня поточного року по станції Корнин впроваджено додаткову зупинку електропоїздів підвищеного комфорту №861/862 Київ – Житомир – Київ та №884 Житомир – Київ.

По ст. Корнин електропоїзди підвищеного комфорту зупинятимуться за наступним розкладом:
№861 Київ – Житомир о 19:31
№862 Житомир – Київ о 6:48
№884 Житомир – Київ о 21:12

Південно-Західна залізниця закликає пасажирів уважно стежити за змінами, які відбуваються у розкладі руху поїздів приміського сполучення, та уточнювати розклад руху поїздів на Столичному та приміських вокзалах залізниці.
Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...