Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 ноября 2016, 22:13

Житомирські патрульні поліцейські провели спільну зустріч зі студентами вищих навчальних закладів

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху патрульні інтенсивно проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах та освітніх підрозділах. Сьогодні патрульні поліцейські в приміщення міської ради провели спільну зустріч зі студентами вищих навчальних закладів.
Житомирські патрульні поліцейські провели спільну зустріч зі студентами вищих навчальних закладів
Організатори зібрання під час виступу обговорили питання щодо безпечної поведінки на дорозі.

Зазначалося, що пішохід є рівноправним учасником дорожнього руху і повинен знати і дотримуватися правил безпечної поведінки на дорозі. В разі порушення громадяни несуть адміністративну відповідальність на рівні з водіями.

Наголошувалося на тому, що у кожного має бути сформована особиста відповідальність за збереження власного життя. Людина має докладати зусиль аби уникнути отримання випадкового травматизму на проїжджій частині, адже часом необачність водія може вартувати пішоходу життя.

Патрульні пояснили 10 базових принципів безпечної поведінки на дорозі, дотримання і виконання яких вбереже від небажаних наслідків. Перш за все молоде покоління має пам’ятати про те, що кожен є відповідальним за своє здоров'я. І в разі непередбачуваної ситуації саме людина, а не металеві предмети отримують найбільшу шкоду.

Загалом за жовтень місяць патрульні провели лекцій більше ніж з 1000-ою аудиторією.
Погода, Новости, загрузка...