Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 ноября 2016, 14:12

У Житомирі за 10 хвилин впіймали автокрадія

18 листопада, близько першої години ночі до патрульної поліції звернувся громадянин, який повідомив, що по вулиці Вокзальна невідома особа розбила вікно автівки.
У Житомирі за 10 хвилин впіймали автокрадія
«В моєму автомобілі Mercedes Vito спрацювала сигналізація. Коли я вийшов надвір, побачив розбите бокове вікно. Ймовірно, крадій вчинив замах на мою власність, сподіваючись, що в середині автівки можуть знаходитися цінні речі», - повідомив поліції заявник.

Обстеживши прибудинкову територію, патрульні виявили ще один транспортний засіб марки Volkswagen Caddy з пошкодженим вікном. Без зволікань охоронці порядку розпочали пошукові дії відносно невідомої особи, яка вчинила серію крадіжок.

В подвір’ї іншого будинку патрульні викрили чоловіка під час вчинення злочину, коли останній в салоні автомобіля Citroen складав невідомі речі. 24-річного громадянина патрульні одразу ж затримали.

В ході перевірки у зазначеної особи поліцейські виявили цінні речі, які, як було в подальшому встановлено, останній викрав з однієї з автівок.
Під час огляду патрульні виявили знаряддя злочину в салоні одного з транспортних засобів. Ймовірного крадія патрульні доправили до міського відділку поліції.

Як зясувалося, даний громадянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою. За даний вид злочину передбачається кримінальне покарання, викладене в ст 187 ч. 2 ККУ - «Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Відносно зазначеного громадянина вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Розпочато кримінальне впровадження за ст. 185 ч. 1 ККУ «Таємне викрадення чужого майна (крадіжка)».

За даний вид злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на срок до трьох років.
Погода, Новости, загрузка...