Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 декабря 2016, 11:34

«Діти Бердичева сьогодні показали перспективу, те майбутнє, яке є у нашої країни», - Юрій Павленко

На цьому народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Павленко наголосив у Бердичеві під час відкриття Благодійного фонду «ОНУФРІЄНКО-ДІТИ», головою якого стала керівник міської партійної організації.
«Діти Бердичева сьогодні показали перспективу, те майбутнє, яке є у нашої країни», - Юрій Павленко
Урочистості з нагоди відкриття фонду супроводжувались яскравим і цікавим дійством, підготовленим вихованцями Бердичівського центру позашкільної світи ім. Разумкова, яке відбулось у міському Палаці культури.

«Фонд надаватиме допомогу одиноким мамам, котрі сьогодні опинилися у скрутному становищі через відміну більшості пільг, а також багатодітним та малозабезпеченим родинам, сиротам та напівсиротам, дітям, які знаходяться під опікою, вдовам та учасникам АТО, пенсіонерам. Вже сьогодні ми активно долучилися до благодійної акції, ініційованої народним депутатом України, головою Житомирської обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрієм Павленком, гостем нашого свята, і діти Бердичева власними руками виготовили подарунки для своїх ровесників з охопленого війною Донбасу», - розповіла голова Фонду Наталія Онуфрієнко.

«Не зважаючи на те, що влада, затверджуючи державний бюджет в черговий раз проігнорувала і потреби дитини, і потреби мільйонів найменш соціально захищених дорослих людей, фактично позбавивши їх необхідних умов для повноцінного життя у наступному році, діти Бердичева сьогодні показали перспективу, те майбутнє, яке є у нашої країни. Вони підготували надзвичайне дійство, продемонстрували свої видатні таланти. І цим ще раз довели, що діти – це найкращий, найдорожчий скарб країни.

Усі діти хочуть свята, радості, миру. Тому маленькі бердичівляни не тільки підготували виставу, а й своїми руками створили дуже цінні, важливі подарунки для своїх однолітків із Луганської і Донецької областей, поділилися частинкою свого серця з тими, хто переживає біду війни», - наголосив під час виступу Юрій Павленко.

По закінченню святкової вистави та після вручення грамот найактивнішим маленьким учасникам благодійної акції, Юрій Павленко разом зі Святим Миколаєм вручили дітям солодкі подарунки.
«Діти Бердичева сьогодні показали перспективу, те майбутнє, яке є у нашої країни», - Юрій Павленко

«Діти Бердичева сьогодні показали перспективу, те майбутнє, яке є у нашої країни», - Юрій Павленко

До новорічних привітань жителям області приєднався і перший заступник керівника обласної партійної організації Андрій Дяченко.

Цього ж дня до благодійної акції на підтримку дітей Донбасу приєднався Черняхів.

Святкові та благодійні заходи за ініціативи представників ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ цими днями проходять по всій області.

«ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК і надалі буде відстоювати і захищати інтереси кожного громадянина - наймолодшого, без якого немає країни, і найстаршого, - віддаючи шану за роки служіння людям і державі. Ми не дозволимо знищити майбутнє та всі ті надбання, що створювалися важкою працею наших батьків», - резюмував, спілкуючись з журналістами у Бердичеві Юрій Павленко.
Погода, Новости, загрузка...