Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 января 2017, 20:41

Спалах гострого гастроентероколіту, що виник серед учнів Житомирської міської гуманітарної гімназії

Серед учнів Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. М.Й.Очерета зареєстровано 21.01.2017р. спалах гострого гастроентероколіту.
Спалах гострого гастроентероколіту, що виник серед учнів Житомирської міської гуманітарної гімназії
Станом на 15-00 23.01.2017р. захворіло 23 учня, четверо з них знаходяться на стаціонарному лікуванні в інфекційних відділеннях Центральної дитячої міської лікарні та дитячої обласної лікарні з діагнозом «Гострий гастроентероколіт». 6 дітей відмовились від госпіталізації, інші виписані з стаціонару. Перебіг захворювання у хворих середнього ступеня важкості.

З метою локалізації та ліквідації спалаху Держпродспоживслужба області та м.Житомира сумісно з міськрайонним відділом ДУ «Житомирський лабораторний центр МОЗ України» проводить комплекс протиепідемічних заходів. Для лабораторних досліджень в гімназії відібрано зразки харчових продуктів, питної води, взято гігієнічні змиви з об’єктів довкілля, обстежені контактні. Проведена заключна дезінфекція в закладі, за контактними встановлено медичне спостереження.

Протиепідемічні заходи та лабораторні дослідження у вогнищі тривають. Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та ДУ «Житомирський лабораторний центр МОЗ України».
Погода, Новости, загрузка...