Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:50
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2011, 08:53

У Житомирі міліціонер застосував зброю - четверо у лікарні

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в СЗГ УМВС України в Житомирській області
У Житомирі міліціонер застосував зброю - четверо у лікарні
За фактом застосування пристрілу для відстрілу гумових куль в м. Житомирі проводиться перевірка

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в СЗГ УМВС України в Житомирській області, 7 жовтня 2011 року уночі до Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення від чергової медсестри трампункту обласного центру про те, що до них звернулись четверо жителів м. Житомира з тілесними ушкодженнями, характерними для поранень, нанесеними пристроєм для відстрілу гумових куль.

Крім цього до реанімаційного відділення лікарні одночасно доставлено працівника УМВС України в Житомирській області із закритою черепно-мозковою травмою, численними переломами та забоями.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Корольовського РВ УМВС. У ході подальшої перевірки було встановлено, що близько півночі в одному з розважальних закладів міста між працівником органів внутрішніх справ та власником виникла суперечка, яка продовжилася на вулиці, неподалік кафе і переросла в обопільну сутичку, у ході якої і був застосований пристрій для відстрілу гумових куль.

За фактом отримання тілесних ушкоджень та використання пристрою для відстрілу гумових куль працівниками обласного управління внутрішніх справ Відділом внутрішньої безпеки в Житомирській області ДВБ МВС України проводиться службове розслідування.

Всі матеріали будуть передані до прокуратури для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.
За матеріалами: RuporZT
Погода, Новости, загрузка...