Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 05:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 апреля 2017, 10:25

«За чисте довкілля»: у ЖНАЕУ влаштували масштабний суботник

Керівництво, викладачі та студенти Житомирського національного агроекологічного університету 1 квітня приєдналися до загальноміського місячника з благоустрою «За чисте довкілля».
«За чисте довкілля»: у ЖНАЕУ влаштували масштабний суботник
«Наш університет займає досить велику територію, яку необхідно завжди підтримувати у належному стані. Після зими роботи особливо багато, тож працювали усім колективом, - відзначає ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан. – Викладачі не лише навчають студентів, передаючи їм свої знання й досвід, але й допомагають, підтримують, а у даному випадку - надихали власним прикладом, працюючи зі студентами пліч-о-пліч: прибирали у Ботанічному саду, ремонтували, фарбували, висаджували дерева, облаштовували зони відпочинку, тощо. Загалом, зі студентами навчаємось, влаштовуємо ярмарки, спортивні й творчі конкурси, їздимо на екскурсії, тобто і працюємо, і відпочиваємо разом».

У рамках суботника в ЖНАЕУ прибирання відбувалося у будівлях факультетів та на прилеглих територіях, біля спорткомплексу університету та у Ботанічному саду.

Працювали на колекційному розсаднику лікарських та нових кормових культур, готували поле до весняної сівби, зачищали ділянки багаторічних рослин, висаджували нові рослини, дерева та кущі. Також проводили ремонтні роботи, фарбування, збирали листя, підмітали.

У суботнику взяли участь ректор ЖНАЕУ, проректори, декани і викладачі, студенти.
Погода, Новости, загрузка...