Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 апреля 2017, 16:41

Юрія Павленка переобрано керівником Опозиційного блоку Житомирщини

У Житомирі відбулася V звітно-виборча конференція Регіональної організації Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» у Житомирській області.
Юрія Павленка переобрано керівником Опозиційного блоку Житомирщини
Участь у конференції взяв народний депутат України, лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко. У своїй промові він високо оцінив роботу Житомирської обласної організації та Юрія Павленка на посаді її голови.

«Ваша обласна організація - є однією з найпотужніших в країні. І це унікальне явище, коли в Центральній Україні наша політична сила, завдяки вашій роботі стала другою по впливовості в області, і це заслуга ваша і вашого лідера, Юрія Олексійовича Павленка», - зазначив Юрій Бойко.

Він наголосив, що пропонує кандидатуру Юрія Павленка на переобрання на новий термін, вважаючи його одним з найбільш надійних і впливових людей партії.

«Він займає активну позицію по всіх питаннях. Завжди поруч з тими, кому важко, неодноразово бував у зоні АТО, надає допомогу тим, хто найбільше її потребує. Юрій Павленко багато зробив для того, щоб Житомирська і Луганська області реалізували низку спільних, у тому числі благодійних проектів. Він є активним парламентарієм, який професійно відстоює у Верховній Раді інтереси житомирських громад», - підкреслив Юрій Бойко.

Звітуючи перед однопартійцями голова Житомирської обласної організації, народний депутат України Юрій Павленко зазначив, що головне завдання щодо створення на Житомирщині чітко структурованої, дієвої мережі організацій ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ виконано. Так, на сьогоднішній день у складі Регіональної партійної організації діє 30 територіальних партійних організацій. На Житомирщині відкрито та активно працюють шість громадських приймалень народного депутата України Юрія Павленка, де також ведуть прийом депутати обласної, районних та міських рад. Політик також зауважив, що для того, щоб дізнатися про найбільш болючі проблеми громад, він особисто відвідав всі міста та райони області впродовж останніх двох років.

«Вважаю, що саме завдяки безпосередньому спілкуванню з людьми на місцях, маючи щире бажання допомогти у вирішенні проблем громад, конкретних людей, нам вдається крок за кроком вирішувати положення своєї передвиборчої програми, формувати позитивний імідж партії та збільшувати кількість її прихильників», - наголосив голова обласної організації.

На думку Юрія Павленка значним показником підтримки і оцінки роботи обласної організації - є значна кількість робочих візитів до регіону Співголови депутатської фракції ПП ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК у Верховній Раді Юрія Бойко.

«Це теж моя свідома політика запрошувати і втягувати в Житомирську область, робити дружніми до Житомирської області депутатів фракції ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, які переважно представляють Східну Україну, Донецьку, Луганську, Харківську області. І це дуже важливо для того, щоб вони розуміли, який живе дух тут в центрі країни, який дух в західній Україні», - зауважив народний депутат.

Роботу своєї регіональної організації Юрій Павленко об’єктивно оцінив на вісім балів з дванадцяти, зауваживши, що якщо врахувати ті умови в яких починали, і той результат якого досягли, то декому з присутніх поставив би навіть 14, адже вони змушені були переступити через проблеми, страхи, серйозний спротив, залякування, переслідування, які нажаль, продовжуються і на сьогодні.

За словами Юрія Павленка обласна організація прийняла участь у виборах до об’єднаних територіальних громад. За загальними результатами було обрано в ради ОТГ 57 депутатів від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, що склало 11% від загальної кількості мандатів. На думку політика, цей показник дуже важливий, адже він продемонстрував, що довіра людей не впала, а зростає і продовжує зростати, і це теж є значною оцінкою роботи організації.

Логічним фіналом конференції стало одноголосне переобрання учасниками конференції Юрія Павленка головою Житомирської регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.
Юрія Павленка переобрано керівником Опозиційного блоку Житомирщини

Юрія Павленка переобрано керівником Опозиційного блоку Житомирщини
Погода, Новости, загрузка...