Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 19:50
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 апреля 2017, 11:28

Ректор ЖНАЕУ в Посольстві Німеччини зустрівся з делегацією DFG

На запрошення Посла Федеративної Республіки Німеччини в Україні Ернста Райхеля та Президента Німецького науково-дослідного товариства (DFG) Петера Штрошнайдера ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан 25 квітня був на прийомі у Посольстві Федеративної Республіки Німеччина.
Ректор ЖНАЕУ в Посольстві Німеччини зустрівся з делегацією DFG
Захід організували з нагоди візиту у Київ та Одесу делегації Німецького науково-дослідного товариства.

Німецьке науково-дослідне товариство (DFG) - це організація, яка фінансує науково-дослідні проекти за всіма галузями науки в університетах та інших науково-дослідних установах Німеччини. DFG представляє собою об'єднання, членами якої є німецькі дослідницькі університети, науково-дослідні інститути, зокрема, Товариство Макса Планка, Товариство Фраунгофера і Лейбніца, наукові асоціації, академії наук. Також діяльність DFG направлена на підтримку молодих дослідників, сприянню гендерної рівності між чоловіками і жінками в німецьких наукових та академічних колах, надання консультації з питань науки, зміцнення відносин з приватним сектором, а також налагодження контактів між вченими та викладачами не тільки в Німеччині, та за кордоном. Тісна та плідна наукова співпраця вчених України та Німеччини почалась в липні 2010 року.

Нагадаємо, що на базі Житомирського національного агроекологічного університету у жовтні 2016 року відбулося урочисте відкриття проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства», мета якого – сприяння покращенню експертних знань технічного та керівного персоналу в галузі органічного землеробства.
Погода, Новости, загрузка...