Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 октября 2011, 09:59

Житомирський «Фронт Змін» збирає підписи за відміну пред’явлення паспорта при обміні валют

Лише за день збору підписів до громадської приймальні у Житомирі за адресою Бородія,
Житомирський «Фронт Змін» збирає підписи за відміну пред’явлення паспорта при обміні валют
Свій підпис кожен бажаючий мешканець Житомирщини може поставити при спілкуванні з активістами партії на вулицях населених пунктів, в офісах районних та міських осередків партії та громадських приймальнях депутатів від «Фронту Змін».

Лише за день збору підписів до громадської приймальні у Житомирі за адресою Бородія, 32 звернулось 35 мешканців обласного центру з заявою на підтримку позову Арсенія Яценюка до суду з вимогою скасувати постанову Нацбанку України №278, якою валютообмінні операції здійснюються за умови пред'явлення паспорта.

Позов лідера «Фронту Змін» підтримують члени партії та активісти, люди, що займаються бізнесом та ті, хто любить подорожувати. Адже, придбати валюту чи обміняти іноземні гроші на гривні без паспорта тепер неможливо: потрібно обов’язково залишити ксерокс першої сторінки паспорта. Нововведення приносить не мало складнощів і громадянам, і банкам.

Щодня у будні з 9:00 до 18:00 працює офіс Житомирської обласної організації «Фронту Змін» за адресою: м.Житомир, вул. Бородія, 32/98, де можна залишити заяву на підтримку позову Арсенія Яценюка щодо відміни постанови Нацбанку України №278.

Адреси офісів районних пратійних осередків можна дізнатися на сайті «Фронт Змін» http://frontzmin.org/ у вкладці «Контакти» або за телефоном (0412)-51-20-71.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...