Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:14
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июля 2017, 16:43

Житомирська область буде представлена на фестивалі «Бандерштат»

Як проходитиме фестиваль українського духу «Бандерштат» у цьому році, його особливості, основні заходи та участь делегації від Житомирщини говорили із журналістами.

Житомирська область буде представлена на фестивалі «Бандерштат»
Прес-конференція пройшла сьогодні, 25 липня, за участю начальника управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлани Гресь та депутата обласної ради Олени Галагузи, яка є офіційним представником оргкомітету фестивалю в нашій області.

«Делегація від нашої області познайомить учасників фестивалю із Житомирщиною. Ми повеземо виставку про Олега Ольжича та представимо новий колаж «Патріотична Житомирщина», який ми робимо із художником Дмитром Раковим. Також ми будемо говорити про екскурсійні програми в області», – повідомила Олена Галагуза.

Також Світлана Гресь повідомила, що у цьому році є 10-12 тис. грн на участь делегації у фестивалі та додала: «Управління має змогу оплатити проїзд учасників та добові, за вхід необхідно платити самим учасникам. Вже є 6 бажаючих їхати. Якщо ще хтось захоче – просимо звертатися до 30 липня».

На фестивалі виступатиме зірковий склад, до якого входять Бумбокс, Воплі Відоплясова, Тартак, Антитіла, O.Torvald, Скрябін та інші. Проходитиме він у с. Рованці (Луцьк) три дні з 4 по 6 серпня. Вхід на територію фестивалю – 500 грн (ціна за 3 дні). Детальніше про фестиваль та як туди потрапити – на сайті http://bandershtat.org.ua.
Погода, Новости, загрузка...