Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 06:07
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 августа 2017, 09:42

До дня Національної поліції України, патрульні запросили гостей до Управління

У День відкритих дверей до патрульних нашого міста, на екскурсію приїхали діти, які відпочивають в оздоровчому закладі «Лісовий берег» обласного лікувального центру вертебрології та реабілітації.
До дня Національної поліції України, патрульні запросили гостей до Управління
Підлітки мали змогу ознайомитись з роботою поліцейських, розпитати їх про особливості професії патрульного, спілкування з патрульними подарувало для дітей не аби яку радість.

Дітям продемонстрували патрульний автомобіль, спеціальні засоби та технічні прилади, з якими охоронці порядку несуть службу щоденно на вулицях нашого міста, інструктор патрульної поліції з тактичної та вогневої підготовки разом з керівником ГО «Федерації страйкболу» в Житомирської області провели для підлітків майстер-клас з тактичної підготовки з елементами страйкболу. Діти мали змогу побачити як тренуються та вдосконалюють свої навички патрульні.

В багатьох країнах страйкбол є неотьємна частина та включена в програму підготовки військових та поліцейських, що не є винятком для Управління патрульної поліції у м. Житомирі.

Наприкінці свята патрульні подарували гостям книжки про безпеку дорожнього руху та зробили багато фото на згадку.
Погода, Новости, загрузка...