Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2017, 14:05

Житомиряни подали колективний позов на ПАТ «Житомиргаз», щоб повернути переплачені гроші за спожитий газ

ГО «Об’єднання споживачів природного газу міста Житомира» подала колективний позов до суду на ПАТ «Житомиргаз» та ТзОВ «Житомиргаз Збут» щодо неправомірного нарахування плати за спожитий газ після встановлення підприємством прибудинкових приладів обліку газу.
Житомиряни подали колективний позов на ПАТ «Житомиргаз», щоб повернути переплачені гроші за спожитий газ
Відповідний позов вже зареєстровано у Корольовському районному суді міста Житомира.

Після встановлення ПАТ «Житомиргазом» прибудинкових лічильників у житомирян зросли платіжки за газ у 5-6 разів. ПАТ «Житомиргаз» не погоджував встановлення лічильників з органами місцевого самоврядування та ОСББ. Такими приладами обліку було обладнано 118 багатоповерхівок. Міською радою на кожен встановлений лічильник газу ПАТ «Житомиргазом» було накладено штраф у розмірі 280 тисяч гривень.

«До міської ради звернулися більше сотні житомирян зі скаргами на значне зростання використаного газу у їхніх платіжках. До скарг люди надали платіжні документи і спеціалісти юридичного департаменту міської ради допомогли підготувати відповідний позов до ПАТ «Житомиргаз» з вимогою перерахувати плату за енергоносій», - повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, що Житомирська місцева прокуратура з метою відновлення інтересів територіальної громади міста Житомира також подала позов з вимогою зобов’язати ПАТ «Житомиргаз» провести перерахунок об’єму використаного газу та плати за його споживання.

У прокуратурі переконані, що обсяг газу, який ПАТ «Житомиргаз» пред’явив для оплати мешканцям будинку на підставі даних загальнобудинкового лічильника, є безпідставним та необґрунтованим.

У юридичному департаменті Житомирської міської ради кажуть, що найближчим часом в суді оголосять дату засідання суду щодо перерахунку переплачених житомирянами грошей за спожитий газ.
Погода, Новости, загрузка...