Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 18:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 октября 2011, 09:07

Юлія Тимошенко відбуватиме свій строк під Житомиром?

За повідомленнями, після оголошення вердикту суду екс-прем'єр була доставлена назад у
Юлія Тимошенко відбуватиме свій строк під Житомиром?
Для відбування тюремного терміну екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, яку засудили до семи років позбавлення, можуть направити до виправного закладу в Житомирській області. Як повідомляє Рупор Житомира з посиланням на ТСН, про це повідомляє інформоване джерело.

За повідомленнями, після оголошення вердикту суду екс-прем'єр була доставлена назад у Лук'янівське СІЗО Києва.
Джерело зазначило, що Тимошенко буде знаходитися там до оскарження рішення Печерського райсуду, нагадавши, що захист екс-прем'єра неодноразово заявляв про намір оскаржити вирок.

"Сьогодні вони (представники захисту) підтвердили, що оскаржать рішення. Відповідно до закону, у них на це є 15 днів", - зазначило джерело.

Як відомо, Печерський районний суд Києва засудив екс-прем'єра Юлію Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 році.

Суд також задовольнив цивільний позов "Нафтогазу" і прийняв рішення стягнути з екс-прем'єра 1 млрд 516 млн гривень (близько 189,5 млн. доларів) на користь національної компанії.

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...