Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 октября 2011, 10:41

Йосип Запаловський: Жодний запит жителя області не повинен залишитися поза увагою влади

Найбільша кількість звернень – це прохання посприяти у розв’язанні щоденних соціально-побутових
Йосип Запаловський: Жодний запит жителя області не повинен залишитися поза увагою влади
13 жовтня голова обласної ради Йосип Запаловський провів особистий прийом громадян. Зі своїми проблемами та турботами до керівника обласної ради звернулося понад 30 жителів області.

Найбільша кількість звернень – це прохання посприяти у розв’язанні щоденних соціально-побутових проблем: поліпшення житлових умов, лікування, працевлаштування, надання матеріальної допомоги тощо.

Зокрема, до голови обласної ради звернувся житель Овруцького району з проханням допомогти в лікуванні онкохворої дружини. За допомогою та порадою прибула на прийом жителька Червоноармійського району, яка попросила втручання влади у розв’язання земельного конфлікту в одній із територіальних громад. На прийом до голови обласної ради також прийшов керівник однієї із громадських організацій міста Житомира, яка опікується соціальним захистом інвалідів. Він попросив допомоги у вирішенні питання створення в стаціонарних лікувальних закладах області спеціальних лікарняних палат для тих, хто здійснює супровід людей із інвалідністю під час їх лікування. Сприяння в організації підвезення палива до приватної садиби попросив у ході прийому житель Житомирського району.

Усі ці та ряд інших питань жителів області Йосип Запаловський уважно вислухав і кожному пообіцяв максимально можливе сприяння у вирішенні його конкретної проблеми.

Багатьом із них було відразу надано відповідну допомогу та позитивну відповідь, а деякі запити адресовано у належні інстанції – для більш детального їх вивчення та надання фахової допомоги.

«Для нас, представників органів влади та органів місцевого самоврядування області, живе спілкування з людьми у ході особистих чи виїзних прийомів громадян надзвичайно важливе. Адже так ми чуємо їх турботи та проблеми, а, отже, чуємо турботи та проблеми жителів області загалом. Ми знаємо, що більшість жителів краю – це люди не надто заможні, і тому не в силі самотужки подолати свої життєві негаразди. І наше завдання – протягнути їм руку і допомогти», - наголосив Йосип Запаловський.

Довідкова інформація
З початку року на особистому прийомі громадян в голови обласної ради побувало майже 200 жителів області з усіх її куточків. Найбільше – з міста Житомира і переважно – це представниці слабкої статі.
Більшість із тих, хто звертався, просили підтримати їхні родини матеріально. Загалом з таким проханням звернулося 112 людей. Всі з них її отримали.

Серед інших питань, з якими люди приходили до голови обласної ради – це поліпшення житлово-побутових умов, вирішення земельних конфліктів, працевлаштування, лікування дітей тощо.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...